De perfecte vaar- en verkoopplek

Over De Verkoopsteiger

Over De Verkoopsteiger

 

Jachthaven Flevo Marina beschikt al jaren over een verkoopsteiger. Sinds kort is deze ook beschikbaar voor particulieren die hun schip willen verkopen.
De Verkoopsteiger van Flevo Marina en Jachtmakelaardij EYN hebben hun krachten gebundeld. Dit biedt u vele voordelen. Samen zorgen wij ervoor dat de verkoopkans van uw boot vergroot! Vele nieuwe en gebruikte schepen gingen uw schip voor. Door de centrale ligging van de Flevo Marina in Lelystad, en de aanwezigheid van diverse watersportbedrijven is hier veel aanloop.

 

De Verkoopsteiger

De Verkoopsteiger is uniek omdat u een ligplaats huurt, die normaal gesproken alleen beschikbaar is voor bedrijven. U betaalt slechts het voordelige ligplaatstarief voor verkoop schepen, met een kleine vaste toeslag voor o.a. het regelmatig afsoppen van de boot. Deze ligplaats kunt u maandelijks opzeggen. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten op de haven. Voor de verkoop hebben wij jachtmakelaardij EYN ingeschakeld, een partij met een groot netwerk en scherpe tarieven. Onderstaand vind u een overzicht van de diensten die de EYN u biedt:

  • U profiteert van de laagste courtage van Europa, slechts 2% van de verkoopprijs met een minimum van € 2.750,- excl. BTW. (min. voorschotcourtage € 275,-) Hierdoor een aantrekkelijke verkoopprijs, waardoor uw verkoopkans toeneemt. Te hoge courtages drijven de verkoopprijs onnodig op.
  • Uw boot wordt gedeeld met onze kantoren in Frankrijk, België, Spanje en Duitsland waar veel kopers zijn.
  • De advertenties van uw jacht worden door ons op alle (meer dan 25) professionele en populaire Europese botensites. Sommige van deze sites, zoals Yachtworld.com, de Funda onder de jachtsites, zijn uitsluitend toegankelijk voor scheepsmakelaars en niet voor particuliere verkopers.
  • Advertenties die door EYN op internet zijn geplaatst verlopen nooit. Deze gaan pas van internet af als uw boot verkocht is.
  • Veilige financiële transacties via Escrow Services.
  • U kunt gedurende het verkoopproces gebruik blijven maken van uw jacht vanuit uw ligplaats aan de verkoopsteiger.
  • Afhandeling van alle, noodzakelijke documenten.
  • Wij doen voor u de gehele verkoopbegeleiding en verzorgen samen met u de bezichtigingen. Van foto reportage tot en met de overdracht bent u bij ons in
    goede handen.

Samen met de EYN zijn wij er van overtuigd dat wij u het scherpste, en best mogelijke pakket aanbieden om uw schip op een professionele manier te verkopen.